Zoek een pand

Art -Deco Hotel €690000

Vissersstraat 20, 8370 Blankenberge

Print terug naar zoekresultaten

Prachtig Art-deco hotel met 9 slaapruimtes !

In het bruisende centrum te Blankenberge bevindt zich dit schitterend gerenoveerd hotel op een boogscheut van het strand en de Jachthaven. Het gebouw beschikt over een verhuurd handelspand, een privé- appartement en een prachtig tot in detail afgewerkt hotel met een opp. van 194 m² .

Het handelsgelijkvloers omvat een fijne winkelruimte bestaande uit bureau, sanitair & een geriefelijk keukentje. Het hotel beschikt over een aparte en intrigerende ingang die toegang biedt naar een fijne ontvangstruimte met een indrukwekkend loodglaspartij .

Bij het binnen treden van het hotel merkt U al snel de prachtige & gedetailleerde eclectisch stijl op. U komt terecht in een oase van rust en puur genot! Het hotel beschikt maar liefst over 9 prachtige hotelkamers in Art-Deco stijl. Verder vindt U ook een ruime ontbijtzaal, keuken met privé ruimte en een uitgang naar de Breidelstraat.

Via een impressionante trap komt U terecht op de eerste verdieping waar U 4 prachtige hotelkamers, ruime functionele badkamer, toilet en linnenkamer aantreft. Ook is er in het hotel een volledig vernieuwd privé-appartement aanwezig . De privé woonst beschikt over een respectabel parket, impressionante schouw met gashaard en een hyper moderne volledig ingerichte keuken.

Op de tweede en derde verdieping vindt U verder 5 hotelkamers, 2 badkamers en toilet.
Interessante investeringsformule . Een weg naar succes! EPC: 343 kWh/m² -UC: 20120211-0001036722-00001

Het hotel is makkelijk om te vormen naar tea-room, brasserie, ontbijt en lunch met woonst.
Ref: HB0094

 

referentie

HB0094

adres

Vissersstraat 20, 8370 Blankenberge

Telefoon / GSM

050 42 30 30

oppervlakte

194 m²

verwarming

Cv aardgas

aantal slaapkamers

10 hotelkamers

garage

nee
x

Zoek een pand

type:

prijs:

aantal slaapkamers:

stad, gemeente of postnr.: