Zoek een pand

Open bebouwing in groene omgeving €319900

Zuiddreef 25, 8750 Zwevezele

Print terug naar zoekresultaten

Op te frissen open bebouwing in een oase van groen & rust


Dit op te frissen eigendom is gelegen in de Lakebossen, vlakbij een deel van het zogenaamde ’Rood Kasteel’ samen met de gracht (waterpartij). De afwisseling van boscomplexen met landbouwland én de lage bebouwingsdichtheid geeft aan dit gebied een half gesloten karakter.

Naast deze uiterst rustige ligging in een oase van groen, geniet dit eigendom van een bewoonbare oppervlakte van +/- 140m², omringd door een aangelegde tuin.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de zéér uitnodigende inkomhal (6m²) die u toegang biedt aan de gezellige leefruimte (34²m) met 2 glazen erkers, waar u ten volle kunt genieten van de bosrijke omgeving. Via de volledig ingerichte keuken (12m²) en aansluitend de ruime wasplaats (17m²) met toilet betreedt u een riante woonveranda (21m²) met uniek zicht over de aangelegde tuin.
Op de eerste verdieping bevindt zich 1 ruime slaapkamer (35m²) oorspronkelijk verdeeld in 2 slaapkamers (18m² - 16m²), badkamer (5m²) met verzonken ligbad en een bergruimte (4m²), momenteel dressing. Zolderverdieping toegankelijk via een luik.

Dit perceel (1134m²) beschikt naast de op te frissen woning met een theatraal karakter ook over een oprit naar de zéér ruime garage (20m²) met carport/patio (15m²) die in combinatie met een loungeset, de ideale plaats biedt om te genieten van al het groen rondom u.
Verwarming op propaangas via individuele elementen & houtkachel.

Geen vergunning uitgereikt, woonpark, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

referentie

V0237

adres

Zuiddreef 25, 8750 Zwevezele

Telefoon / GSM

050 39 44 44

oppervlakte

1134 m²

verwarming

Propaangas, houtkachel

aantal slaapkamers

2

bouwjaar

1955

KI

446

Tuin?

Ja

EPC

573 kWh/m²

garage

ja

Beschikbaar vanaf

In overleg
x

Zoek een pand

type:

prijs:

aantal slaapkamers:

stad, gemeente of postnr.: