Zoek een pand

Statige villa €449000

Fritz Vinckelaan 97, 8450 Bredene

Print terug naar zoekresultaten

Statige villa met 5 slaapkamers


Deze villa is een voormalige dokterswoning met afgescheiden praktijkgedeelte. Er is een inkom aan de voorkant van het gebouw en een ingang aan de zijkant van het gebouw. De zijingang heeft toegang tot het praktijkgedeelte, die voorzien is van een wachtzaal en een ruime praktijkruimte met apart bureel.

Het woongedeelte is volledig in natuursteen gevloerd, deze draagt bij tot de weelderigheid van deze mooie villa met tal van mogelijkheden. Op het gelijkvloers treffen we de ruime inkom/ gang met aan de rechterkant een ingebouwde vestiaire, de lichtrijke woonkamer en aansluitend de keuken. Op de eerste verdieping treffen we 5 ruime slaapkamers, de badkamer, toilet en aparte berging. De masterbedroom staat zelfs in rechtstreekse verbinding met de badkamer. Verder is er nog een zonnige koer waar u de nodige privacy geniet, deze biedt toegang tot de tuin die aan de achterkant van de woning gelegen is. Vanaf de namiddag is de zon aanwezig in de tuin.

De zolder is ruim, hoog en ingedeeld in 3 stukken. Alle drie de ruimtes zijn perfect bereikbaar.

Deze woning is tevens volledig onderkelderd, met staanplaats voor 2-3 wagens in het parkeergedeelte. Verder zijn er nog 4 kamers/ruimtes in de kelder. Vernieuwde stookplaats en boiler.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en aan de achterkant van het gebouw.

Deze villa heeft tal van mogelijkheden voor de vrije beroepers (arts, verzekeringsagent, kapper, loodgieter, schrijnwerker, advocatuur enz.), een interdisciplinaire samenwerking, mensen die op zoek zijn naar een bed & breakfast, kroostrijke gezinnen, enz.

EPC: 533 UC: 1827099
Vergunning uitgereikt, woongebied, geen dagvaarding uitgebracht, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Ref: VB0057

referentie

VB0057

adres

Fritz Vinckelaan 97, 8450 Bredene

Telefoon / GSM

050/42.30.30

oppervlakte

498 m²

verwarming

CV/ Aardgas

aantal slaapkamers

5

bouwjaar

1970

KI

2211

Tuin?

ja

EPC

533

garage

ja

Beschikbaar vanaf

akte
x

Zoek een pand

type:

prijs:

aantal slaapkamers:

stad, gemeente of postnr.: