Uw dossierbeheerder

Els Van Beveren

Kantoor Blankenberge

050 42 30 30 els@immoclevers.be

Meer info / Bezoek

Blankenberge

Yzerstraat 59
8370 Blankenberge

€ 449 500
Handel
300 m²
Aantal slaapkamers 4

Nabij de jachthaven vinden we dit uitzonderlijk ruim gebouw terug bestaande uit een interessante handelsruimte op gelijkvloers én een bovengelegen woning met riante tuin. Samengeteld komt dit op een totaaloppervlak van maar liefst 415m², en dit vlakbij de jachthaven, het strand & het mooie centrum van Blankenberge!

De handelszaak met een oppervlakte van 134m² heeft zijn eigen aparte inkom en kan perfect los van de woonst worden verhuurd of uitgebaat. Kan ook fungeren als opslagruimte of atelier. Deze ruimte  is voorzien van kitchenette, extra berging & toilet. 
De bovengelegen exclusieve woonst heeft een aparte inkom die via de trap leidt naar een eerste slaapkamer, een toilet, een moderne, opvallend ruime woonkeuken en een lichtrijke ultraruime leefruimte met zuidgericht terras. Hier vindt men nog een aparte bergruimte voor wasmachine en droogkast! Aansluitend is er een charmante zonovergoten tuin met jacuzzi!
Op de tweede verdieping is er een extra slaapkamer, een uitzonderlijk ruime derde slaapkamer met dressing & bureauhoek en een luxueuze moderne badkamer. Hierboven op de open zolderverdieping vinden we nog een knusse zithoek annex extra slaapkamer terug. 

TROEVEN: instapklaar - meubelen inclusief - CV op aardgas - dubbele beglazing - dakisolatie - elektriciteit gekeurd - TOPLIGGING HAVEN - .. UNIEK aanbod!

Referentie
HB0125
Adres
Yzerstraat 59
8370 Blankenberge
Grondoppervlakte
300 m²
Bewoonbare oppervlakte
415 m²
Verwarming
  • Aardgas
  • Centrale verwarming
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Bouwjaar
1970
KI
1906
EPC
298 kWh/m²
Overstromingsgebied
Geen
Beschikbaar vanaf
notariële akte
Stedenbouwkundige Inlichtingen
  • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (GMO)
  • Geen verkavelingsvergunning (GVV)
  • Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (GVKR)
  • Vergunning uitgereikt (VG)
  • Woongebied (WG)