Uw dossierbeheerder

Lorenzo Verleye

Kantoor Brugge

050 39 44 44 0472 526 194 lorenzo@immoclevers.be

Meer info / Bezoek

Zeebrugge

Baron de Maerelaan 2
8380 Zeebrugge

€ 425 000
Appartement
Aantal slaapkamers 3

Wat een TOPPER op de vastgoedmarkt! De MIX van een HISTORIE, de GRANDEUR van het beschermd gebouw “Residentie Palace” en het PRACHTIG ZEEZICHT, maken van dit duplexappartement een uitstekende uitvalsbasis voor zowel een aangenaam vakantieverblijf, als voor een zorgeloze thuishaven met op en top vakantiegevoel.

Dit ruime eigendom (ca 140m²) herbergt op de gelijkvloerse verdieping: een inkomhal, geïnstalleerde keuken, lichtrijke leefruimte met authentieke parketvloer, bergruimte, toegang tot ruim kelderverdieping (60m²) (een volwaardige polyvalente ruime, sanitaire voorzieningen aanwezig!), Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers (15m²-16m²-14m²) met ruime inbouwkasten en 1 badkamer met toilet en douche.

Werkelijk praktisch in iedere ruime geniet je van een prachtig zee-of duinzicht! UNICUM!

Het historische, beschermd en prachtig gerestaureerd gebouw “Residentie Palace” staat synoniem aan FINESSE en een waar GRANDEUR. Brede gangen, grote gemeenschappelijke ruimte, 2 liften en zo veel meer geven u meteen een impressionante indruk bij het betreden van de “Residentie Palace”!

 

Epc in aanvraag.

Referentie
A0304
Adres
Baron de Maerelaan 2
8380 Zeebrugge
Bewoonbare oppervlakte
140 m²
Verwarming
  • Aardgas
  • Centrale verwarming
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
KI
944
Overstromingsgebied
Geen
Beschikbaar vanaf
In overleg