Prachtig gelijkvloers nieuwbouw appartement met 1 slpk

Uw dossierbeheerder

Els Van Beveren

Kantoor Blankenberge

050 42 30 30 els@immoclevers.be

Meer info / Bezoek

Blankenberge

Ijzerstraat 19
8370 Blankenberge

€ 259 500
Nieuwbouw
Aantal slaapkamers 1

Op slechts enkele minuten wandelen van de Zeedijk, de Jachthaven en de Grote Markt vinden we het fantastische nieuwbouwproject 'Nautilus' terug. De Residentie Nautilus staat voor luxueus en rustig vertoeven in het hartje van Blankenberge. Het nieuwbouwproject omvat 3 nieuwbouw appartementen en 1 duplex die telkens kwalitatief en smaakvol zullen worden afgewerkt.

Het gelijkvloers appartement omvat: een inkomhal, een apart toilet, een praktische berging, een aangename leefruimte met een open en volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche en lavabo en één comfortabele slaapkamer. Verder beschikt het appartement nog over een zuidgerichte tuin van maar liefst 25m²!

Definitieve oplevering eind 2022.
Deze verkoop valt onder het btw-stelsel van 21%, maar profiteer nu van de tijdelijke btw-verlaging tot 6 % bij aankoop van nieuwbouw.

Aarzel niet en vraag vandaag nog bijkomende info op via het nummer 050/42 30 30 of mail naar blankenberge@immoclevers.be.

EPC/EPB na oplevering - K.I. na oplevering
Vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Ref: NBB0019
 

Referentie
NBB0019
Adres
Ijzerstraat 19
8370 Blankenberge
Bewoonbare oppervlakte
67 m²
Verwarming
  • Aardgas
  • Centrale verwarming
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Overstromingsgebied
Geen
Beschikbaar vanaf
Bij oplevering