Uw dossierbeheerder

Els Van Beveren

Kantoor Blankenberge

050 42 30 30 els@immoclevers.be

Meer info / Bezoek

Blankenberge

IJzerstraat 19
8370 Blankenberge

€ 280 000
Appartement
Aantal slaapkamers 2

Op slechts enkele minuten wandelen van de Zeedijk, de Jachthaven en de Grote Markt vinden we het fantastische nieuwbouwproject 'Nautilus' terug. De Residentie Nautilus staat voor luxueus en rustig vertoeven in het hartje van Blankenberge. Het nieuwbouwproject omvat 3 nieuwbouw appartementen en 1 duplex die telkens kwalitatief en smaakvol zullen worden afgewerkt.

Dit appartement op de eerste verdieping omvat: een aangename leefruimte met een open en volledig ingerichte keuken, een zonovergoten terras aansluitend aan de woonkamer, een badkamer met douche en lavabo, een apart toilet, een praktische berging en twee comfortabele slaapkamers.

De oplevering van de appartementen is voorzien voor najaar 2021. Deze verkoop valt onder de Wet Breyne (en al zijn voordelen) & het btw-stelsel van 21%.

Aarzel niet en vraag vandaag nog bijkomende info op via het nummer 050/42 30 30 of mail naar blankenberge@immoclevers.be.

EPC/EPB na oplevering - K.I. na oplevering
Vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning.

Ref: NBB0020

Referentie
NBB0020
Adres
IJzerstraat 19
8370 Blankenberge
Bewoonbare oppervlakte
66 m²
Verwarming
  • Aardgas
  • Centrale verwarming
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Bouwjaar
2020
Overstromingsgebied
Geen
Beschikbaar vanaf
Bij oplevering